ANDERE FAQ

Om hoe laat starten de concerten?

De timings per concertavond of -namiddag kunnen steeds van elkaar verschillen. De exacte uren kan je vinden onder 'LINE UP' in de programmapagina's per artiest.

Let op! Deze timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Eten & drinken

Eigen eten en drinken meenemen naar het festival is niet toegelaten. Er zijn genoeg opties aanwezig op het festivalterrein.

We verkopen geen alcohol aan jongeren onder 16 jaar en geen sterke drank aan min 18-jarigen.

Wat kan ik wel/niet meenemen? Zijn camera’s toegelaten?

Verboden zijn: paraplu’s, flessen, blikjes, gevaarlijk en/of scherpe voorwerpen, (vuur)wapens, drugs, alcohol, vuurwerk, selfiesticks, drones, megafoons, huisdieren (met uitzondering van blindengeleidehond voor mindervaliden). Eigen eten en drank meenemen naar het festival is niet toegelaten. Er zijn genoeg opties aanwezig op het festivalterrein.

Professionele camera’s (dit zijn camera’s met afneembare lens), video- en opnamemateriaal zijn strict verboden. Camera’s voor persoonlijk gebruik en telefoon camera’s zijn toegestaan.

Betreden van het festivalterrein impliceert instemming met mogelijke fouillering. Bij weigering wordt u de toegang verboden. Tevens is het verboden te roken in en rond het festivalterrein. Er zijn geen kampeermogelijkheden voorzien.

De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, schade, ongevallen.

Bescherm je oren

We gaan voor een goed evenwicht tussen voldoende muziekbeleving en het beperken van gehoorschade. Samen met CM voorzien we gratis oordopjes. Want als je op je oren let, geniet je langer en intenser van muziek. Ontdek er in deze video meer over.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x