ANDERE FAQ

Om hoe laat starten de concerten?

De timings per concertavond of -namiddag kunnen steeds van elkaar verschillen. De exacte uren kan je vinden onder 'LINE UP' in de programmapagina's per artiest.

Let op! Deze timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Eten & drinken

Eigen eten en drinken meenemen naar het festival is niet toegelaten. Er zijn genoeg opties aanwezig op het festivalterrein.

We verkopen geen alcohol aan jongeren onder 16 jaar en geen sterke drank aan min 18-jarigen.

Wat kan ik wel/niet meenemen? Zijn camera’s toegelaten?

Verboden zijn: paraplu’s, flessen, blikjes, gevaarlijk en/of scherpe voorwerpen, (vuur)wapens, drugs, alcohol, vuurwerk, selfiesticks, drones, megafoons, huisdieren (met uitzondering van blindengeleidehond voor mindervaliden). Eigen eten en drank meenemen naar het festival is niet toegelaten. Er zijn genoeg opties aanwezig op het festivalterrein.

Professionele camera’s (dit zijn camera’s met afneembare lens), video- en opnamemateriaal zijn strict verboden. Camera’s voor persoonlijk gebruik en telefoon camera’s zijn toegestaan.

Betreden van het festivalterrein impliceert instemming met mogelijke fouillering. Bij weigering wordt u de toegang verboden. Tevens is het verboden te roken in en rond het festivalterrein. Er zijn geen kampeermogelijkheden voorzien.

De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, schade, ongevallen.

Lokale COVID 19 maatregelen

Hou er rekening mee dat u kan worden gevraagd rekening te houden of akkoord te gaan met lokale Covid 19 maatregelen die nog van toepassing zouden kunnen zijn wanneer het concert plaatsvindt.  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x