BEREIKBAARHEID & MOBILITEIT

Hoe is Casa Blanca bereikbaar? Wat zijn de opties met het openbaar vervoer?

We vragen iedereen om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. 

 • Met de trein:
  Het festivalterrein is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Het station van Hemiksem ligt op wandelafstand. Neem een kijkje op de website van de NMBS voor meer informatie en voor de dienstregelingen.

 • Met de bus: 
  Er zijn verschillende bushaltes op wandelafstand van het festival. Neem een kijkje op de website van De Lijn voor meer informatie en voor de dienstregelingen.

 • Met de fiets:
  Er is een gratis fietsenparking aanwezig.
   
 • Met de waterbus:
  De halte van de waterbus in Hemiksem ligt op wandelafstand van het festival. Neem een kijkje op de website van de waterbus voor meer informatie en voor de dienstregeling.

 • Met de auto: 
  Voor de mensen die met de wagen komen, is er een betalende parking in de buurt van het festivalterrein. Meer info over hoe je een parkingticket kan kopen volgt snel. Volg steeds de aanwijzingen van de parkeerwachters om zo efficiƫnt mogelijk te parkeren.


Verdere mobiliteitsinformatie volgt binnenkort via deze website.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

We leveren extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mindervaliden. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving voor mindervalide ticketkopers.

 • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken,... het optreden goed kunnen zien. Met een Staanplaats ticket heb je toegang tot dit platform indien gewenst. Er zijn dus geen speciale tickets nodig. 
 • Het platform is niet enkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... kunnen gebruik maken van het rolstoelplatform. Blinden en slechtzienden kunnen echter ook tickets kopen voor de tribune (zitplaatsen categorie 1 of 2).
  Let wel: in de tribune is geen lift beschikbaar, voor personen met krukken is dit dus niet ideaal.
 • Er zijn aangepaste toiletten te vinden.

Bij vragen of bezorgdheden kan je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder.

Is er een fietsenstalling aanwezig?

Ja, er zal een gratis fietsenstalling aanwezig zijn. 

Waar kan ik parkeren?

Voor mensen die met de wagen komen, is er een betalende parking in de buurt van het festivalterrein. Meer info over hoe je een parkingticket kan kopen volgt snel. Volg steeds de aanwijzingen van de parkeerwachters om zo efficiƫnt mogelijk te parkeren.

Verdere mobiliteitsinformatie volgt binnenkort via deze website.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x