FAQ

Locatie

Casa Blanca vindt plaats tussen 12 juni 2020 en 22 augustus 2020 aan de Sint-Bernardusabdij van Hemiksem.

Mobiliteit

We vragen iedereen om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er zal een parking voor wagens en voor fietsen ingericht worden met parkeerwachters om het voor de omgeving draaglijk te houden. Volg steeds de aanwijzingen van de parkeerwachters om zo efficient mogelijk te parkeren. Om de parkingkost te dekken zal een vergoeding gevraagd worden.

Verdere mobiliteitsinformatie volgt binnenkort via deze website.


Tickets - wees op je hoede

Bestel je tickets enkel via de officiële ticketsite Tickoweb. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.

  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.

  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.

  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.


Eerste hulp bij ticketproblemen

Ga naar de website van Tickoweb en klik op "help” voor een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x