LOCATIE & ALGEMENE INFO

Waar en wanneer gaat Casa Blanca door?

Casa Blanca vindt plaats tussen 23 juni en 3 juli 2022 aan de Sint-Bernardusabdij van Hemiksem.

Om hoe laat starten de concerten?

De timings per concertavond of -namiddag kunnen steeds van elkaar verschillen. De exacte uren kan je vinden onder 'LINE UP' in de programmapagina's per artiest.

Let op! Deze timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Eten & drinken

Eigen eten en drinken meenemen naar het festival is niet toegelaten. Er zijn genoeg opties aanwezig op het festivalterrein.

We verkopen geen alcohol aan jongeren onder 16 jaar en geen sterke drank aan min 18-jarigen.

Wat kan ik wel/niet meenemen? Zijn camera’s toegelaten?

Verboden zijn: paraplu’s, flessen, blikjes, gevaarlijk en/of scherpe voorwerpen, (vuur)wapens, drugs, alcohol, vuurwerk, selfiesticks, drones, megafoons, huisdieren (met uitzondering van blindengeleidehond voor mindervaliden). Eigen eten en drank meenemen naar het festival is niet toegelaten. Er zijn genoeg opties aanwezig op het festivalterrein.

Professionele camera’s (dit zijn camera’s met afneembare lens), video- en opnamemateriaal zijn strict verboden. Camera’s voor persoonlijk gebruik en telefoon camera’s zijn toegestaan.

Betreden van het festivalterrein impliceert instemming met mogelijke fouillering. Bij weigering wordt u de toegang verboden. Tevens is het verboden te roken in en rond het festivalterrein. Er zijn geen kampeermogelijkheden voorzien.

De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, schade, ongevallen.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

We leveren extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mindervaliden. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving voor mindervalide ticketkopers.

  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken,... het optreden goed kunnen zien. Met een Staanplaats ticket heb je toegang tot dit platform indien gewenst. Er zijn dus geen speciale tickets nodig. 
  • Het platform is niet enkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... kunnen gebruik maken van het rolstoelplatform. Blinden en slechtzienden kunnen echter ook tickets kopen voor de tribune (zitplaatsen categorie 1 of 2). 
    Let wel: in de tribune is geen lift beschikbaar, voor personen met krukken is dit dus niet ideaal.
  • Er zijn aangepaste toiletten te vinden.

Bij vragen of bezorgdheden kan je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder.

Veiligheid

De veiligheid van onze bezoekers, artiesten en hun entourage, onze crew en de inwoners van Hemiksem en omstreken is onze topprioriteit. 

Voor je eigen veiligheid en die van de andere bezoekers vragen we om geen grote rugzakken of tassen mee te brengen. Aan de ingang kan er steeds toegangscontrole zijn, waarbij security (hand)tassen en jassen zal controleren.

Onze concerten gaan altijd door in openlucht. Smeer jezelf bij zonnig weer dus steeds goed in of voorzie gepaste kledij bij minder goed weer. 

Verboden zijn: paraplu’s, flessen, blikjes, gevaarlijk en/of scherpe voorwerpen, (vuur)wapens, drugs, alcohol, vuurwerk, selfiesticks, drones, megafoons, huisdieren (met uitzondering van blindengeleidehond voor mindervaliden). Professionele camera’s (dit zijn camera’s met afneembare lens), video- en opnamemateriaal zijn strict verboden. Camera’s voor persoonlijk gebruik en telefoon camera’s zijn toegestaan.

Betreden van het festivalterrein impliceert instemming met mogelijke fouillering. Bij weigering wordt u de toegang verboden. Tevens is het verboden te roken in en rond het festivalterrein. Er zijn geen kampeermogelijkheden voorzien.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan alle voorschriften en/of aanwijzingen van het personeel.

De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, schade, ongevallen. Casa Blanca aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x