OVER ONS

VERENIGING(EN) GEZOCHT

Wil jij met je vereniging komen werken tijdens Casa Blanca en zo de clubkassa vullen? Dat kan! 

Casa Blanca geeft (lokale) sportclubs, jeugdverenigingen, studentenclubs,... de kans om hun clubkassa te vullen door te werken op Casa Blanca. Wij zijn op zoek naar verenigingen voor uiteenlopende functies, zoals parking, inkom, logistiek, ... 

Ben je met je vereniging op zoek naar een toffe manier om je verenigingskassa te spijzen? Kan je beroep doen op een team van gemotiveerde leden? Mail dan naar info@casablancaconcerts.be en vertel ons waarom jullie willen werken op Casa Blanca.


WAT VERWACHTEN WE VAN JOU? 

  • Ervaring is geen must, we zijn vooral op zoek naar enthousiaste en betrouwbare mensen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken tijdens Casa Blanca. 
  • Jullie zijn communicatief vaardig en schrikken niet terug om mensen aan te spreken. 
  • Minimumleeftijd van 18 jaar. 

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN? 

  • Je krijgt een unieke kijk achter de schermen. Een leuke ervaring in een groene omgeving met de beste live muziek op de achtergrond. 
  • Er is van alles te doen op Casa Blanca. Dit kan gaan van optreden als verkeersregelaar, de parking bemannen of het helpen met de op- en afbouw van het evenement en allerlei andere leuke werkzaamheden.
  • De vergoeding wordt gebaseerd op het aantal gewerkte uren/dagen.

PERIODE + LOCATIE

  • Casa Blanca zal doorgaan aan de Sint-Bernardusadij van Hemiksem tussen 23/06/2022 en 3/07/2022.
  • Als jullie zouden komen helpen tijdens de opbouw of afbraak is dit in de week ervoor en erna. 

INTERESSE?

Ben je op zoek naar een toffe manier om je verenigingskassa te spijzen? Kan je beroep doen op een team van gemotiveerde leden? Mail dan naar info@casablancaconcerts.be en vertel ons waarom jullie willen werken op Casa Blanca.

OVER ONS

Casa Blanca keert terug in 2022 met 10 concertavonden! 

Tussen 2004 en 2013 vond het Casa Blanca Festival plaats aan de Abdij van Hemiksem. Het populaire 4-daagse festival trok in zijn topjaren meer dan 85.000 bezoekers, tot 25.000 mensen per dag. In de zomer van 2022 keert Casa Blanca eindelijk terug, op de vertrouwde locatie, maar in een nieuwe vorm. Geen festival van 4 dagen maar een concertreeks van 10 avonden tussen 23 juni en 3 juli.

Nadat eerder aangekondigde edities van 2020 en 2021 niet konden plaatsvinden (u weet wel waarom), kondigen we met veel plezier de eerste namen voor 2022 aan. Status Quo, Bart Peeters, Regi Live, Zornik en Raymond van het Groenewoud zullen te gast zijn in Hemiksem.

Casa Blanca is dus eindelijk terug deze zomer. Met een brede programmatie zal de fantastische locatie tussen het groen opnieuw menig muziekliefhebber kunnen bekoren. Optimaal en veilig kunnen genieten in de beste omstandigheden.

Tickets zijn te koop via Tickoweb

ORGANISATIE

In de zomer van 2022 organiseert Happy Few het muziekfestival Casa Blanca aan de Sint-Bernardusabdij van Hemiksem. 

HISTORIEK

Casa Blanca begon in 2004 als een bescheiden evenement op de binnenkoer van de Hemiksemse abdij. Door de jaren heen groeide het uit tot een groter en ambitieuzer festival, verspreid over meerdere podia. Het bezoekersaantal over de vier dagen heen steeg in tien jaar tijd van 1800 bezoekers naar 85.000 bezoekers. Het gratis vierdaags festival kende in 2013 zijn laatste editie in zijn oorspronkelijke vorm.

Hoofdacts van de edities van 2004 t.e.m. 2013 waren onder andere: Daan, Shameboy, De Mens, De Kreuners, Milow, Black Box Revelation, Clouseau, Zita Swoon, Magnus, Discobar Galaxie, Das Pop, Vaya Con Dios, Milk Inc, Gabriel Rios, K’s Choice, De Jeugd van Tegenwoordig, Triggerfinger, Soulsister, The Scabs, Gers Pardoel, Bart Peeters, ...

Het is ondertussen 8 jaar geleden dat de laatste editie plaats vond, maar toch blijft de naam bekend in de oren klinken van menig festivalganger en artiest. Vanuit onze liefde voor muziek en de goesting om opnieuw iets te organiseren, besloten wij in 2019 om Casa Blanca nieuw leven in te blazen. Corona stak daar jammer genoeg tot tweemaal toe een stokje voor, maar met goeie moed kijken we nu naar de zomer van 2022 voor de herlancering van het nieuwe Casa Blanca.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x