OVER ONS

2 ENTHOUSIASTE (JOB)STUDENTEN GEZOCHT (PROMO- EN PRODUCTIE)

In co-productie met FKP Scorpio België organiseert Happy Few in de zomer van 2022 de concertenreeks Casa Blanca aan de Sint-Bernardusabdij van Hemiksem. Happy Few zal de organisatie en logistiek voor zijn rekening nemen in nauwe samenwerking met FKP Scorpio die de programmatie en promotie doet. Eind 2021 maakten we onze eerste namen bekend: The Beach Boys, Status Quo, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Regi Live, Zornik & Raymond van het Groenenwoud. Meer info kan je vinden op deze website. 

Casa Blanca is op zoek naar 2 enthousiaste (job)studenten (m/v/x) om het promo- en productieteam te versterken

Het takenpakket focust zich op 2 domeinen: lokale promo in de Rupelstreek enerzijds en productie anderzijds. Omdat het om een eerste editie gaat en we een klein team zijn, wordt er tussen alle departementen nauw samengewerkt en helpen we elkaar waar het kan. Je zal dus deel uitmaken van een klein en hecht team. Correcte verloning is voorzien. 


TAKENPAKKET PRODUCTIE 

 • Je werkt samen met de productieleidster en zal worden meegenomen in het hele productieproces naar aanloop van de concertdagen, op de concertdagen zelf en tijdens de afbraakperiode.
 • Het takenpakket zal evolueren op basis van de noden van het moment. Dat kan gaan van het bijhouden van gastenlijsten, onderhouden van de website, verzamelen van materialen, tot het doen van (last minute) inkopen voor artiesten.

TAKENPAKKET PROMO

 • Je ondersteunt het promotieteam voor de offline communicatie van Casa Blanca.
 • Actief promo voeren en op zoek gaan naar promo opportuniteiten in de Rupelstreek.
 • Wekelijkse ronde in de Rupelstreek om onze aanwezigheid daar te optimaliseren (bijvoorbeeld: bijvullen of vervangen van flyers en affiches).
 • Promo voeren en opvolgen van speciale acties voor bepaalde concerten.

GEZOCHTE PROFIEL

 • Je bent student of schoolverlater en hebt zin om een centje bij te verdienen.  
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Idealiter kom je uit de Rupelstreek of ken je de streek goed.
 • Je schrikt niet terug om mensen aan te spreken en ergens binnen te stappen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen, ziet waar je nodig bent of kan zijn. Initiatief nemen en flexibel zijn moedigen we heel graag aan.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar geen schrik hebben om vragen te stellen vinden wij topkwaliteiten.

PERIODE

 • Exacte periode in samenspraak te bekijken. Starten kan vanaf maart 2022. Voorziene einde uiterlijk vrijdag 8/07/2022.
 • Voltijds of deeltijds in samenspraak te bekijken op basis van de mogelijkheden. Het aantal uren dat je werkt kan in overleg vastgelegd worden, zodat je het perfect kunt combineren met je studie. Beginnen deeltijds en nadien voltijds is zeker ook bespreekbaar.
 • De concertenreeks Casa Blanca zal plaatsvinden tussen 23/06/2022 en 3/07/2022 in Hemiksem.

LOCATIE

 • Onze bureau is gelegen op wandelafstand van Berchem station.
 • Casa Blanca zal doorgaan aan de Sint-Bernardusadij van Hemiksem tussen 23/06/2022 en 3/07/2022.

INTERESSE OF VRAGEN 

Stuur een korte motivatie + CV naar pauline@happyfew.be

VERENIGING(EN) GEZOCHT

Wil jij met je vereniging komen werken tijdens Casa Blanca en zo de clubkassa vullen? Dat kan! 

Casa Blanca geeft (lokale) sportclubs, jeugdverenigingen, studentenclubs,... de kans om hun clubkassa te vullen door te werken op Casa Blanca. Wij zijn op zoek naar verenigingen voor uiteenlopende functies, zoals parking, inkom, logistiek, ... 

Ben je met je vereniging op zoek naar een toffe manier om je verenigingskassa te spijzen? Kan je beroep doen op een team van gemotiveerde leden? Mail dan naar info@casablancaconcerts.be en vertel ons waarom jullie willen werken op Casa Blanca.


WAT VERWACHTEN WE VAN JOU? 

 • Ervaring is geen must, we zijn vooral op zoek naar enthousiaste en betrouwbare mensen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken tijdens Casa Blanca. 
 • Jullie zijn communicatief vaardig en schrikken niet terug om mensen aan te spreken. 
 • Minimumleeftijd van 18 jaar. 

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN? 

 • Je krijgt een unieke kijk achter de schermen. Een leuke ervaring in een groene omgeving met de beste live muziek op de achtergrond. 
 • Er is van alles te doen op Casa Blanca. Dit kan gaan van optreden als verkeersregelaar, de parking bemannen of het helpen met de op- en afbouw van het evenement en allerlei andere leuke werkzaamheden.
 • De vergoeding wordt gebaseerd op het aantal gewerkte uren/dagen.

PERIODE + LOCATIE

 • Casa Blanca zal doorgaan aan de Sint-Bernardusadij van Hemiksem tussen 23/06/2022 en 3/07/2022.
 • Als jullie zouden komen helpen tijdens de opbouw of afbraak is dit in de week ervoor en erna. 

INTERESSE?

Ben je op zoek naar een toffe manier om je verenigingskassa te spijzen? Kan je beroep doen op een team van gemotiveerde leden? Mail dan naar info@casablancaconcerts.be en vertel ons waarom jullie willen werken op Casa Blanca.

OVER ONS

Casa Blanca keert terug in 2022 met 10 concertavonden! 

Tussen 2004 en 2013 vond het Casa Blanca Festival plaats aan de Abdij van Hemiksem. Het populaire 4-daagse festival trok in zijn topjaren meer dan 85.000 bezoekers, tot 25.000 mensen per dag. In de zomer van 2022 keert Casa Blanca eindelijk terug, op de vertrouwde locatie, maar in een nieuwe vorm. Geen festival van 4 dagen maar een concertreeks van 10 avonden tussen 23 juni en 3 juli.

Nadat eerder aangekondigde edities van 2020 en 2021 niet konden plaatsvinden (u weet wel waarom), kondigen we met veel plezier de eerste namen voor 2022 aan. Status Quo, Bart Peeters, Regi Live, Zornik en Raymond van het Groenewoud zullen te gast zijn in Hemiksem.

Casa Blanca is dus eindelijk terug deze zomer. Met een brede programmatie zal de fantastische locatie tussen het groen opnieuw menig muziekliefhebber kunnen bekoren. Optimaal en veilig kunnen genieten in de beste omstandigheden.

Tickets zijn te koop via Tickoweb

ORGANISATIE

In corproductie met FKP Scorpio Belgium organiseert Happy Few in de zomer van 2022 het muziekfestival Casa Blanca aan de Sint-Bernardusabdij van Hemiksem. 

Happy Few zal de organisatie en logistiek voor zijn rekening nemen in nauwe samenwerking met FKP Scorpio België die de programmatie doet voor het festival.

HISTORIEK

Casa Blanca begon in 2004 als een bescheiden evenement op de binnenkoer van de Hemiksemse abdij. Door de jaren heen groeide het uit tot een groter en ambitieuzer festival, verspreid over meerdere podia. Het bezoekersaantal over de vier dagen heen steeg in tien jaar tijd van 1800 bezoekers naar 85.000 bezoekers. Het gratis vierdaags festival kende in 2013 zijn laatste editie in zijn oorspronkelijke vorm.

Hoofdacts van de edities van 2004 t.e.m. 2013 waren onder andere: Daan, Shameboy, De Mens, De Kreuners, Milow, Black Box Revelation, Clouseau, Zita Swoon, Magnus, Discobar Galaxie, Das Pop, Vaya Con Dios, Milk Inc, Gabriel Rios, K’s Choice, De Jeugd van Tegenwoordig, Triggerfinger, Soulsister, The Scabs, Gers Pardoel, Bart Peeters, ...

Het is ondertussen 8 jaar geleden dat de laatste editie plaats vond, maar toch blijft de naam bekend in de oren klinken van menig festivalganger en artiest. Vanuit onze liefde voor muziek en de goesting om opnieuw iets te organiseren, besloten wij in 2019 om Casa Blanca nieuw leven in te blazen. Corona stak daar jammer genoeg tot tweemaal toe een stokje voor, maar met goeie moed kijken we nu naar de zomer van 2022 voor de herlancering van het nieuwe Casa Blanca.

PERSACCREDITATIES

Voor alle persaanvragen, gelieve contact op te nemen met onze verantwoordelijke via ine.de.jonge@fkpscorpio.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x