TICKETS

Kijk hieronder in de lijst van veelgestelde vragen over tickets, de kans is groot dat jouw vraag hier beantwoord wordt. Staat je vraag niet op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar en wanneer kan ik tickets bestellen?

Tickets in voorverkoop zijn vanaf nu verkrijgbaar via Tickoweb. Administratie- en transactiekosten zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Opgelet, tickets zijn strikt persoonlijk voor de opgegeven personen. 

Je ticket wordt bij de aanbieding aan de ingang elektronisch gecontroleerd en geregistreerd. Iedere vorm van reproductie is derhalve onmogelijk. Enkel tickets aangekocht via het officiële kanaal kunnen we aanvaarden aan de ingang. Vouw of beschadig je ticket niet, hiervoor kan de toegang geweigerd worden. 

Welke tickets zijn beschikbaar en wat kosten ze?


De ticketprijzen variëren per concertdag en kan je vinden op de pagina van je artiest(en) naar keuze of op de website van Tickoweb

Zijn de zitplaatsen genummerd? Is de tribune overdekt?

De zitplaatsen in de tribune zijn niet genummerd. Je komt best op tijd om een plaatsje uit te kiezen. De tribune is verhoogd, dus je hebt sowieso een goed zicht op het podium. 

De tribune is niet overdekt. 

Zijn er VIP-tickets en wat houdt dit in?

Voor een deel van onze shows kan je VIP-tickets kopen. De prijzen daarvoor kunnen verschillen per concertdag, en zijn te vinden op de artiestenpagina onder 'ticket info'. Hieronder lees je wat een VIP-formule juist inhoudt: 

 • Een parkingplaats per twee gekochte tickets
 • De beste tribuneplaatsen
 • Permanente toegang tot het Artist VIP-café
 • Ruim aanbod aan dranken en snacks aan democratische prijzen

Let op! VIP-prijzen zijn per persoon, de pakketten worden aangeboden vanaf een minimumaankoop van twee tickets. VIP-tickets zijn te koop via Tickoweb

Kan ik een ticket kopen voor meerdere dagen samen (bv heel het weekend)?

Nee, dat kan niet. Casa Blanca is een concertenreeks van meerdere dagen, geen festival. Daarom verkopen we enkel dagtickets en geen tickets voor meerdere dagen. 

Hoe kan ik een parkingticket aankopen?


Een parkeerplaats dient bovendien vooraf gereserveerd én betaald te worden. Als je geen parkeerticket hebt, dan kan je niet parkeren in de buurt van het evenement.

Goed om te weten:

 • Per evenement / concertdag zijn er max 300 parkingtickets: 10 euro (prijs all-in) 
 • Tickets zijn te koop via Tickoweb.
 • Adres: Nijverheidsstraat, 2620 Hemiksem (volg signalisatie parking bezoekers). 
 • De Nijverheidsstraat zal autoluw zijn. Op vertoon van je parkingticket kan je doorrijden tot aan de bezoekersparking.

Hoeveel tickets kan ik kopen?

Goed nieuws: je kan zoveel tickets kopen als je wil! 

Zijn er speciale plaatsen/tickets voor mindervaliden?

We leveren extra inspanningen om Casa Blanca toegankelijk te maken voor mindervaliden.

Er is een rolstoelplatform aanwezig op ons terrein. Met een Staanplaats ticket heb je toegang tot dit platform indien gewenst. Er zijn dus geen speciale tickets nodig. 

Het platform is niet enkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... kunnen gebruik maken van het rolstoelplatform. Blinden en slechtzienden kunnen echter ook tickets kopen voor de tribune (zitplaatsen categorie 1 of 2).
Let wel: in de tribune is geen lift beschikbaar, voor personen met krukken is dit dus niet ideaal. 

Bij vragen of bezorgdheden kan je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder. 

Kan ik nog tickets kopen op de dag zelf aan de inkom?

Op de avond zelf kan je nog tickets aan de inkomkassa kopen zolang er beschikbaar zijn. Deze kosten mogelijks meer in vergelijking met de voorverkoopprijs.

Zijn er leeftijdsrestricties?

Vanaf 2 jaar dient elke bezoeker een ticket te kopen. 

Waardebonnen Casa Blanca 2020

Als je een waardebon hebt van Casa Blanca 2020 kan je die gebruiken voor de editie van 2022. 

In de laatste stap van het bestelproces (genaamd 'samenvatting') zie je een link 'een kortingscode?'. Als je daarop klikt, kan je de tegoedcode van je waardebon(nen) ingeven en daar zo gebruik van maken.

Je kan meerdere codes (één per één) invoeren. Als je een restsaldo hebt, dan kan je de code opnieuw gebruiken in een eventuele volgende bestelling. 

Hulp nodig? Neem even een kijkje op de website van Tickoweb

Tickets - wees op je hoede

Bestel je tickets enkel via de officiële ticketsite Tickoweb. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat

 • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.

 • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.

 • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.

 • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Eerste hulp bij ticketproblemen

Ga naar de website van Tickoweb en klik op "help” voor een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen.

Verkoopsvoorwaarden

Lees onze verkoopsvoorwaarden hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x