VRIJDAG 1 JULI: REGI LIVE - ZORNIK - MUSTII

Koop tickets

TICKET INFO

Zitplaatsen - categorie 1: € 40,70

Zitplaatsen - categorie 2: € 35,20

Staanplaatsen: € 27,50

Parkingticket: € 10,00

VIP-formule: € 75,00 - Hier beschikbaar
(prijs pp met minimum aankoop per 2 pers)
Lees hier wat een VIP-formule inhoudt.


We houden een speciale actie voor de terugkeer van Casa Blanca en voor alle fans van Regi, ZORNIK of Mustii! Op vertoon van je ticket mag je namelijk iemand extra gratis meenemen. Het wordt goed weer, laten we het gezellig maken en maak een van je vrienden blij!

Bekijk hier de plattegrond

Prijzen zijn inclusief service- en administratiekosten.
Koop tickets enkel via het officiële ticketkanaal
!


LINE UP

18u00 opening deuren
19u45 - 20u45 Mustii
21u30 - 22u45 Zornik
23u15 - 00u37 Regi Live + special guests: Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille &Pauline

Timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Regi sluit de vrijdagavond feestelijk af met zijn gloednieuwe live-concept. 2021 was een topjaar voor hem, met de Radio 2 Zomerhit op zak, een eigen tv-programma ‘Regi Academy’ en zijn ‘Kom Wat Dichterbij’ shows in het Sportpaleis. Regi brengt een productie van top niveau naar Hemiksem,  met de beste muzikanten, een reeks A artiesten uit België en Nederland en uiteraard alle Regi en Milk Inc hits. 


Zornik vierde dit jaar hun 20-jarig bestaan met uitverkochte shows in de AB in Brussel en Trix Antwerpen. Ze brengen hun 20 hitsingles ook mee naar Casa Blanca op vrijdag 1 juli.

(c) Koen Kempeneers


Mustii vult op vrijdag 1 juli de affiche aan naast Regi Live en Zornik. Een avond vol Belgisch talent. Thomas Mustin is een succesvol acteur als hij in 2016 een EP uitbrengt onder de naam Mustii. Optredens volgen, een eerste full album in 2018 en 2 uitverkochte AB’s. Eerder dit jaar kwam zijn album ‘It’s Happening Now’ uit.   

(c) Danill Lavroski 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x