WOENSDAG 29 JUNI: CLEYMANS & VAN GEEL - METEJOOR - K3

Koop tickets

TICKET INFO

Zitplaatsen: € 35,00

Staanplaatsen: € 25,00

Parkingticket: € 10,00

VIP-formule: € 75,00 - Hier beschikbaar
(prijs pp met minimum aankoop per 2 pers)
Lees hier wat een VIP-formule inhoudt.

Bekijk hier de plattegrond

Prijzen zijn inclusief service- en administratiekosten.
Koop tickets enkel via het officiële ticketkanaal
!


LINE UP

17u30 opening deuren
18u00 - 18u30 K3
19u00 - 20u00 Metejoor
20u45 - 22u00 Cleymans & Van Geel

Timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

___________________________________________________________________________

OPGELET

Dit concert is verplaatst naar woensdag 29 juni.

Alle aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Meer nog, je kan met je tickets voor Metejoor en Cleymans & Van Geel nu ook de show van K3 bijwonen en andersom. Kom dus gerust vroeger naar het terrein aan de abdij van Hemiksem!

Vrienden Jelle Cleymans & Jonas Van Geel staan al ruim 15 jaar samen op de planken. In 2004 richtten ze een Nederlandstalige coverband op en al snel zijn ze een vaste waarde op talloze podia. Hun mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor vallen in de smaak. In 2020 brachten ze hun allereerste album uit met eigen songs ‘Coronastorm’. Het album en de singles doen het goed in de hitlijsten en op de radio. Op Casa Blanca spelen ze op woensdag 29 juni hun nieuwe show met eigen repetoire, aangevuld met hun ondertussen bekende covers. 


Op dezelfde avond als K3 en Cleymans & Van Geel zal ook Metejoor aantreden. Inmiddels één van de vaste waarden in de Vlaamse en Nederlandse muziekscene. Joris Van Rossem is live een verrassing. Met zeven man sterk op het podium, veel dansen, veel bewegen, veel percussie. En dan die hits die hij meebrengt: ‘Ik Hou Van Jou’, ‘Blij Om Jou Te Zien’, ‘Laat Het Voor De Liefde Zijn’ en natuurlijk ‘1 Op Een Miljoen’. Dat wordt een feestje op woensdag 29 juni.  


K3 hoeft ondertussen geen introductie meer. Ze rijgen hit aan hit en weten jong, oud en alles daartussen te beroeren. Met K3 weet je gewoon dat de tent binnen de kortste keren op z’n kop staat. K3, dat is feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zo veel meer!  

(c) & (R) Studio 100

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x