ZATERDAG 25 JUNI: THE BEACH BOYS

Koop tickets

TICKET INFO

Ben jij 60 jaar of ouder? Dan mag je iemand extra helemaal gratis meenemen,
speciaal om 60 jaar The Beach Boys te vieren!
Registreer je hier (alle voorwaarden lees je onderaan in het formulier)

Zitplaatsen - categorie 1: € 55,00

Zitplaatsen - categorie 2: € 49,00

Staanplaatsen: € 39,00

Parkingticket: € 10,00

Bekijk hier de plattegrond

Prijzen zijn inclusief service- en administratiekosten.
Koop tickets enkel via het officiële ticketkanaal
!


LINE UP

18u00 opening deuren
20u00 - 21u00 / 21u30 - 22u30 The Beach Boys
22u45 - 1u00 DJ

Timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Iconische Amerikaanse band The Beach Boys, al meer dan 50 jaar synoniem voor de California lifestyle en verantwoordelijk voor talloze hits, komt op zaterdag 25 juni 2022 naar Casa Blanca in Hemiksem. 

In 1961 schrijft co-founder en leadzanger Mike Love hun eerste hit ‘Surfin’, wat volgt zijn ontelbare hits die het allemaal schoppen tot tijdloze anthems, collectief gegrift in het geheugen van de Amerikaanse jeugd. ‘Surfer Girl’, ‘Fun, Fun, Fun’, ‘I Get Around’, ‘California Girls’, ‘Help Me Rhonda’, ‘Barbara Ann, ‘Good Vibrations’, ‘Wouldn’t It Be Nice’, ‘Rock en Roll Music’ en ‘Kokomo’.

The Beach Boys verkochten wereldwijd meer dan 100 miljoen platen, werden vereeuwigd in The Rock And Roll Hall of Fame en ontvingen in 2001 een Lifetime Achievement Award tijdens de Grammy Awards. Al meer dan 50 jaar touren ze de wereld over and speelden ze meer live shows dan welke andere rock band ook. Casa Blanca is dan ook niet een beetje trots om deze legendarische groep te mogen ontvangen in Hemiksem.

Daarnaast kondigen The Beach Boys een speciale gast aan die hen zal vergezellen in Hemiksem. En dat is niemand minder dan John Stamos!
De muzikant/producer/acteur is gekend van zijn rol als oom Jesse uit Full House en Fuller House, maar is ook een graag geziene performer op Broadway en acteerde in series zoals ER, Entourage en Law & Order. Dat hij van muziek houdt, was al duidelijk in Full House, maar wist je ook dat hij al lang samenspeelt met The Beach Boys? Hij is zelfs te zien in de videoclip voor ‘Kokomo’. John Stamos en The Beach Boys bundelen live weer de krachten, en komen samen naar Casa Blanca!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x