ZONDAG 26 JUNI: SUZAN & FREEK EN AXELLE EN ANNA ROSE CLAYTON

Koop tickets

TICKET INFO

Zitplaatsen - categorie 1: € 35,00

Zitplaatsen - categorie 2: € 30,00

Staanplaatsen: € 25,00

Parkingticket: € 10,00

Bekijk hier de plattegrond

Prijzen zijn inclusief service- en administratiekosten.
Koop tickets enkel via het officiële ticketkanaal
!


LINE UP

18u00 opening deuren
18u30 - 19u15: Anna Rose Clayton
19u45 - 20u45: Axelle
21u30 - 22u30: Suzan & Freek
22u30 - ...: DJ Avenue

Timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Nederlands succesduo Suzan & Freek komt op zondag 26 juni naar Hemiksem. Na hun doorbraak in 2019 met de hit ‘Als het Avond Is’ zijn ze ook in Vlaanderen niet meer te stoppen. Ze speelden reeds uitverkochte shows in Antwerpen en Leuven, staan in oktober dit jaar in de Lotto Arena, maar dus eerst op Casa Blanca!


Axelle excelleert in het verbinden van indie, R&B, latin en soul. Haar debuutsingle ‘Male Leche’ was drie weken langs de meest gedraaide plaat op StuBru. Het upbeat nummer over bad boys is dan ook de ideale verfrissende zomerhit. De zangeres tekende intussen bij N.E.W.S Records en heeft ook veel nieuw materiaal bijeen gesprokkeld. Ontdek Axelle op Casa Blanca!


Anna-Rose Clayton bio 

Anna-Rose Clayton dompelt zich onder in hedendaagse electro-pophits en verovert ons met haar Brits attitude en gouden keel. Verwacht aanstekelijke, dansbare en oprechte popmuziek, waarmee ze je zelfs in donkere tijden de dansvloer op weet te sleuren.  Na het debuut van haar eerste singles, een weergaloze show op Noorderslag, supports van oa Carly Rae Jepsen en Kae Tempest is de zangeres klaar om zich te focussen op haar debuut EP voor dit najaar.  

3voor12, Noorderslag: “Een stekje van synthesizers ontluikt snel tot een volgroeide show” 
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x