ZONDAG 3 JULI: NOVASTAR - DANNY VERA - MEIS - KAATJE

Koop tickets

TICKET INFO

Zitplaatsen: € 38,00

Staanplaatsen: € 30,00

VIP-formule: € 75,00 - Hier beschikbaar
(prijs pp met minimum aankoop per 2 pers)
Lees hier wat een VIP-formule inhoudt.

Parkingticket: € 10,00


Bekijk hier de plattegrond

Prijzen zijn inclusief service- en administratiekosten.
Koop tickets enkel via het officiële ticketkanaal
!

LINE UP

15u30 opening deuren
16u00 - 16u45 Kaatje
18u30 - 19u15 Meis
19u45 - 20u45 Danny Vera
21u30 - 22u45 Novastar

Timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Vorig jaar bracht Joost Zweegers zijn zesde album ‘Holler And Shout’ uit. Singles ‘Deep Are The Eyes’ en ‘Velvet Blue Sky’ liggen in het verlengde van zijn vorige hits ‘Wrong’, ‘The Best Is Yet To Come’, en ‘Because’. Vintage Novastar en zoals altijd ook bijzonder gedreven live gebracht. Daarnaast wordt hij deze dag vergezeld door niemand minder dan Nederlands fenomeen Danny Vera. De twee zijn samen te zien op zondag 3 juli.Nederlands fenomeen Danny Vera brak met zijn hit ‘Roller Coaster’ meerdere records. De singer-songwriter uit Middelburg begon ooit in de kroeg met zijn onderscheidende Americana sound in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbinson en Elvis Presley. Rock ’n roll zoals het bedoeld is. Novastar en Danny Vera zijn te zien op zondag 3 juli.

(c) Escha Tanihatu 


Geïnspireerd door artiesten zoals Bon Iver, Big Thief, Clairo en St.Vincent schrijft Meis (a.k.a. Aysha de Groot) intrigrende popnummers die drijven op akoestische instrumenten en obscure synths. Ze tourde al met Bazart en leerde zo Eefje de Visser kennen, voor wie ze ook nog steeds de backing vocals doet. Haar ep ‘Een’ is soms rauw, soms donker en steeds heerlijk dromerig. Meis omarmt het wrange en imperfecte op de meest troostende manier.

(c) Félice HofhuizenSamen met drie muzikanten gaan Kaatje, Kamiel en Viktor heel wat podia af om met alle kindjes te zingen en te dansen. Wil jij ook gevaarlijke knuffels bedwingen, schudden met je weet wel wat, moppen tappen van het vat, plaatjes draaien, baai baai koeienvlaaien, schuddebollen, schuddebuiken, teentje kriebelen, poepje ruiken, sierlijk balletten en retteketetten? Kom dan op zondagnamiddag 3 juli naar de abdij in Hemiksem!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x